Scheiding

GAAT U SCHEIDEN?

Mijn naam is Henk Moerenhout. Ik begeleid u met extra persoonlijke aandacht door de juridische procedure van uw echtscheiding.

Er gaat vaak een emotionele periode vooraf aan een scheiding. U en de kinderen maken om die reden een moeilijke tijd door. Met goede begeleiding door een mediator die tijdelijk de regie overneemt, wordt uw echtscheiding goed geregeld. Als mediator verzorg ik geheel uw scheiding. U heeft alleen met mij te maken en samen met uw ex-partner maakt u de afspraken.

Ik begeleid uw (echt)scheiding volgens de Methode@PositiefScheiden. Deze methode helpt u weer gelukkig te worden. De mogelijk bestaat om individuele begeleiding voor de kinderen of voor u zelf te regelen. Ik werk samen met andere aanbieders om uw scheiding tot een goed einde te brengen. Tijdens de gratis kennismaking zal ik u hierover nader informeren.

De kosten voor uw scheiding kunnen in een pakket of op uurbasis afgenomen worden.
Het pakket is een All-in pakket (inclusief btw*, rechtbank-* en advocaatkosten* en alle uren en afspraken van de mediator) met een scherpe prijs voor uw (echt)scheiding). U ontvangt na de scheiding geen facturen meer.  *verplichte kosten.

Echtscheidingsmediation wordt ingezet als beide partners op een goede manier willen gaan scheiden. Als mediator werk ik samen met andere aanbieders  om uw scheiding goed te regelen.

Samen kunnen wij er voor zorgen dat uw scheiding samen geregeld wordt en dat u goed uit elkaar gaat. Na de scheiding zijn de kinderen en u weer in staat een nieuw leven op te starten. Tevens streven wij er naar dat u na de scheiding de communicatie en afspraken uit het ouderschapsplan op een goede manier samen blijft uitvoeren.

De Mediationpraktijk-Westbrabant biedt:

  • begeleiding door een mediator (inclusief advocaat)
  • begeleiding bij Online scheiden of nakijken convenanten/ouderschapsplan
  • begeleiding bij snel willen scheiden
  • apart: (her)alimentatie berekeningen, ouderschapsplan opnieuw opstellen, ook bij samengestelde gezinnen
  • passende prijzen op maat bij uw persoonlijke situatie: dit kan op uur tarief of in een pakket.