De Mediationpraktijk-Westbrabant

Scheiding:

Mijn naam is Henk Moerenhout. Ik bied juridische begeleiding met extra persoonlijk aandacht bij uw echtscheiding of scheiding.

Uw leven staat op zijn kop. Bij een scheiding is vaak een emotionele en moeilijke periode aan vooraf gegaan. Met goede begeleiding door een mediator die tijdelijk de regie overneemt, wordt uw scheiding goed geregeld. Als mediator verzorg ik geheel uw scheiding. U heeft alleen met mij te maken en samen met uw ex partner maakt u de afspraken. Ik kom aan huis. Voor de stappen die gevolgd worden tijdens uw scheidingsproces leest u meer op www.descheidingspraktijk-westbrabant.nl/het-scheidingsproces

Voor de extra persoonlijke begeleiding van ouders en hun kind(eren) wordt er vanuit het KRACHTIG pakket 8 gratis coachvouchers aangeboden.

De kosten:
Het KRACHTIG pakket is een All-in prijs (inclusief btw*, rechtbank* en advocaatkosten*, coaching en alle uren van de mediator). Deze scherpe prijs is voor uw totale persoonlijke en juridische begeleiding van uw scheiding. Achteraf ontvangt u geen rekeningen meer.
*verplichte kosten.

Echtscheidingsmediation wordt ingezet als beide partners met elkaar op een goede manier willen gaan scheiden. Mijn manier van mediation zorgt voor extra persoonlijke aandacht tijdens de emotionele situatie waar ouders en kinder(en) in terecht gekomen zijn. Als mediator werk ik samen met 3 andere praktijken om uw scheiding goed te regelen. Deze samenwerking is uniek omdat wij werken met de Methode@PositiefScheiden en noemen wij Schakel-Kracht: www.schakel-kracht.nl