Relatiemediation en/of EFT Relatietherapie

De Mediationpraktijk-Westbrabant biedt begeleiding op het gebied van relationele en/of persoonlijke problemen zoals Relatiemediation.

Als er tussen partners thema’s niet lekker verlopen kan dit invloed hebben op de relatie. U kunt hierbij denken aan problemen op het gebied van de kinderen, financiën, intimiteit, gezondheid (Burn-Out, depressie) of werk gerelateerde problemen. De impact van deze relatieproblemen kan groot zijn. Er wordt een groot beroep gedaan op de partners, waarbij het voor kan komen dat een van de twee partners minder aandacht krijgt.

De communicatie verloopt meestal niet of niet goed meer. Een relatieprobleem of conflict ligt dan op de loer. Relatiemediation kan oplossingen bieden. Relatiemediation en/of EFT Relatietherapie van Henk Moerenhout als mediator/therapeut kan u hierbij ondersteunen.
Het tijdig herkennen en erkennen van deze problemen kan met behulp van relatiemediation besproken worden.

Als mediator ga ik samen met u in gesprek om de problemen te bespreken. U zoekt samen met uw partner naar de beste oplossingen die voor beide partijen naar wederzijdse tevredenheid is.