De ScheidingsPraktijk-Westbrabant

Mijn naam is Henk Moerenhout, mediator bij de-scheidingspraktijk-westbrabant. Ik begeleid u met extra persoonlijke aandacht door de juridische procedure van uw echtscheiding. Samen met Schakel-Kracht bieden wij u een uniek All-in pakket aan voor de begeleiding tijdens en na uw echtscheiding.

Uw leven staat op zijn kop. Er gaat vaak een emotionele periode vooraf aan een scheiding. U en de kinderen maken om die reden een moeilijke tijd door. Met goede begeleiding door een mediator die tijdelijk de regie overneemt, wordt uw echtscheiding goed geregeld. Als mediator verzorg ik geheel uw scheiding. U heeft alleen met mij te maken en samen met uw ex partner maakt u de afspraken. Voor de stappen die gevolgd worden tijdens uw scheiding leest u meer op www.descheidingspraktijk-westbrabant.nl/het-scheidingsproces

Voor de extra persoonlijke begeleiding van ouders en hun kind(eren) wordt er vanuit het KRACHTIG pakket u 8 gratis coachvouchers aangeboden.

De kosten voor het KRACHTIG pakket zijn:
Het KRACHTIG pakket is een All-in pakket (inclusief btw*, rechtbank-* en advocaatkosten*, coaching en alle uren en afspraken van de mediator) met een scherpe prijs voor uw (echt)scheiding). U ontvangt na de scheiding geen facturen meer.  *verplichte kosten.

Echtscheidingsmediation wordt ingezet als beide partners op een goede manier willen gaan scheiden. Als mediator werk ik samen met 3 andere praktijken om uw scheiding goed te regelen. Deze samenwerking is uniek en noemen wij Schakel-Kracht: www.schakel-kracht.nl 

Wij zorgen er voor dat u scheiding samen geregeld wordt en dat u goed uit elkaar gaat. Na de scheiding zijn de kinderen en u weer in staat een nieuw leven op te starten. Tevens streven wij er naar dat u na de scheiding de communicatie en afspraken uit het ouderschapsplan op een goede manier samen blijft uitvoeren.

[/one_half]

De ScheidingsPraktijk-Westbrabant biedt:

  • begeleiding door een mediator (inclusief advocaat)
  • all-in KRACHTIG PAKKET, met 8 gratis vouchers voor coachsessies
  • begeleiding bij Online scheiden of nakijken convenanten/ouderschapsplan
  • begeleiding bij snel willen scheiden
  • apart:(her)alimentatie berekeningen, ouderschapsplan opnieuw opstellen, ook bij samengestelde gezinnen
  • passende prijzen op maat bij uw persoonlijke situatie: Dit kan op uur tarief of in een pakket.

Schakel-Kracht is een samenwerkingsverband van:

De laatste nieuwtjes en ontwikkelingen leest u op:
Facebook: Mediationpraktijk-Westbrabant

Iedere maandag van 19:00 tot 20:00 uur GRATIS telefonisch informatie/vragen uur door Henk